Reklamation ved køb med kort

Du har som kortholder mulighed for at få hjælp af os, hvis du ønsker at reklamere over et køb eller en kontanthævning, hvis der er gået noget galt.

Reklamation ved køb med kort

Du har som kortholder mulighed for at få hjælp af os, hvis du ønsker at reklamere over et køb eller en kontanthævning, hvis der er gået noget galt.

Udfyld den reklamationsformular, der passer til din henvendelse. Når du har indsendt din reklamation, får du i løbet af dagen en bekræftelsesmail med et ID-nummer. Det er vigtigt, at du gemmer ID-nummeret, hvis du igen får brug for at kontakte os.

Jeg har foretaget købet, men noget gik galt med mit køb eller hævning

Hvis du fx er blevet fejldebiteret eller ikke har modtaget den vare/service, som du har betalt for med dit kort, skal du først forsøge at løse dette med forretningsstedet. Får du ikke hjælp fra forretningsstedet, er du velkommen til at indgive en reklamation. Efter behandling af reklamationen kan du have ret til en vis erstatning.

Vedhæft al dokumentation som du har i form af kvittering, ordre- og leveringsbekræftelse samt den skriftlige kommunikation du har haft med forretningsstedet.

Til dig, der har betalt en vare eller service med kortet, og som ikke er blevet leveret på grund af konkurs

Start altid med at kontakte forretningsstedet og stil dine erstatningskrav til dem, da det er forretningsstedet, der primært skal kompensere for den manglende vare/service.

Hvis forretningsstedet informerer dig om, at de vil tilbagebetale dig beløbet, skal du væbne dig med tålmodighed, da det tager længere tid nu end normalt.

Hvis forretningsstedets erstatningstilbud er en voucher, som du ikke ønsker, skal du meddele dem, at du takker nej til tilbuddet, og at du ønsker at få beløbet tilbagebetalt.

Hvis du har forsøgt at løse sagen med sælger, men ikke modtaget erstatning, kan du lave en reklamation..

Reklamationen skal indeholde:

  • Bookingbekræftelse på hvilken type vare/service du har købt, dato, beløb samt betingelser for købet.
  • Kopi at hele korrespondancen mellem dig og forretningsstedet, hvor dato og afsender tydeligt fremgår.
  • Årsag til annuleringen. Hvem annullerede - dig eller arrangøren?
  • Vedhæft en kopi af annulleringsbekræftelsen fra forretningsstedet med angivelse af dato for den lovede refusion.

Reklamer over ukorrekte køb eller kontanthævninger

Mit kort er stjålet eller tabt

Omhandler din reklamation køb eller kontanthævninger på et stjålet eller et tabt kort, skal du spærre kortet med det samme, hvis det ikke allerede er gjort. Du skal også foretage en politianmeldelse og vedhæfte en kopi i din reklamation.

Reklamer over transaktioner på eller tabt eller stjålet kort

Køb eller kontanthævninger der ikke er foretaget af mig

Har du opdaget uautoriserede køb eller kontanthævninger, skal du hurtigst muligt spærre kortet, så der ikke kan foretages flere transaktioner. Husk også at melde de uautoriserede køb til politiet.

Reklamer over uautoriserede køb eller kontanthævninger